Welkom bij MyWebCAR

MyWebCAR is de eerste geïntegreerde oplossing voor handelaars in tweedehandswagens. Het bevat software, je eigen website, een eigen dealer community en toegang tot tal van verkoopssites (zoals Autoscout24, Hebbes, Kapaza, ...).

De combinatie van deze vier onderdelen levert een unieke oplossing, waardoor handelaars méér wagens kunnen verkopen. De software ondersteunt de aankoop en verkoop van tweedehandswagens, inclusief consignaties, met tal van documenten (offertes, checklisten, verkoopsaffiches, ...).

MyWebCARMyWebCAR = WebCAR + AUTO-Link.

WebCAR is het volledig GRATIS gedeelte van MyWebCAR. Wij bieden u GRATIS een DMS systeem aan, specifiek voor handelaars in tweedehandswagens. U heeft de mogelijkheid om uw voertuigenpark te beheren, alsmede de aankopen, verkopen, offertes, relaties, ... En dit allemaal aan 0 EURO!

AUTO-Link is uw link naar potentiële kopers. Dankzij AUTO-link kan u met één druk op de knop uw auto te koop zetten over gans de wereld.

De voordelen van AUTO-Link:

- Als gebruiker van AUTO-Link, krijgt u van ons een gratis website met daarin alle voertuigen die u verkoopt. Deze website is steeds 24/24 bereikbaar en steeds up-to-date.

- Als gebruiker van AUTO-Link, krijgt U toegang tot onze eigen MyWebCAR Dealer Community. Dit is een community van al onze klanten (allemaal erkende en betrouwbare dealers), die hun voertuigen ook te koop willen zetten voor andere dealers, aan dealerprijs. Op deze manier is uw virtuele showroom wel 1000x groter.

- Als gebruiker van AUTO-Link, wordt uw voertuig gepubliceerd op al jou verkoopsites : Autoscout24, Autovlan, Kapaza, Hebbes, ... kortom UW voertuig staat te koop op al jou belangrijke verkoopsites. En dit met maar één druk op de knop.

- Als gebruiker van AUTO-Link, krijgt u binnenkort toegang tot tal van veilingen. Nog meer kans dus dat uw voertuig verkocht wordt!

Voor dit alles betaalt u MAAR 25,- (excl. BTW) euro per voertuig! Profiteer dus direct van dit aanbod en schrijf je in.