Welkom bij MyWebCAR

MyWebCAR is de eerste geïntegreerde oplossing voor handelaars in tweedehandswagens. Het bevat software, je eigen website, een eigen dealer community en toegang tot tal van verkoopssites (zoals Autoscout24, Hebbes, Kapaza, ...).

De combinatie van deze vier onderdelen levert een unieke oplossing, waardoor handelaars méér wagens kunnen verkopen. De software ondersteunt de aankoop en verkoop van tweedehandswagens, inclusief consignaties, met tal van documenten (offertes, checklisten, verkoopsaffiches, ...).

Over onsDynamic Software werd opgericht in 1985 met als doel de automatisering van de administratie van automobielbedrijven.

In 1993 werd onze firma gehomologeerd door Renault België Luxemburg, in 1995 door Mercedes Benz Belgium, in 1996 door Ford Motor Company, in 1999 door Ford of Europe.

Intussen werken reeds meer dan 500 garagebedrijven verdeeld over alle merken met Flexigar.

Met Dynamic Software heeft u één partner voor alle informatie-aspecten: ontwikkeling, installatie van hard- en software, opleiding, helpdesk en support. Voor alle verdere informatie kan u steeds een beroep doen op onze diensten.

Wij bieden U volgende pakketten aan :

- Flexigar

- FlexiPlan

- MyWebCAR